I varmen av sommeren og trenger så raskt som mulig for å planlegge ferien. Hvis du ikke ønsker å gå til utlandet, kan du besøke Georgia solen. Lære funksjonene i denne staten og organisere din ferie rett!

 Få av Georgia


 Så Georgia ligger i den sørøstlige Eurasia og grenser med Armenia, Aserbajdsjan og Tyrkia. Noen av de områder som ligger langs Svartehavet, og det er havet og den vakre naturen og tiltrekke seg turister. Georgia er ansett for å være en demokratisk republikk og er kontrollert av presidenten.
Rimelig strand ferie i en elegant Georgia

 Strukturen består av 10 tilstands lander. Det er også to uavhengige territorier - Sør-Ossetia og Abkhasia. Mostly georgiere som bor her, selv om det er russere, armenere, ossetere, Azeris og til og med grekerne.

 Klima


 Klimaet er meget gunstig Georgia, dette er ikke den kalde vinteren. Således vintertemperatur i de fleste av størrelsesorden fra 2 til 5 grader, og som regel ikke faller under null. Men det er steder der veldig kald (-20 grader!). I sommer ganske prippen og varmt, så det er ikke den beste tiden for resten. Temperaturen noen ganger når 35 eller til og med 40 grader.
 Den virkelige fløyel sesongen - i september. Temperaturen gradvis faller, noe som gjør oppholdet mer behagelig og hyggelig. I fjellet nesten alltid dominert av snø og tåke. Og det meste av regnet faller her i vinter og høst.

 Naturlige funksjoner


 Nature of Georgia er unik og utrolig vakker. Omtrent to tredjedeler av fallet i fjellene, de kan nå en høyde på 3-5 tusen meter over havet. Også i Georgia mange fantastiske grotter, inkludert den største Athos.
Rimelig strand ferie i en elegant Georgia

 Men de øst legge ned frodige sletter. Det bør bemerkes her at økt seismisk aktivitet i øst av staten er ofte sterke jordskjelv (7 poeng).
 All Georgia er bokstavelig talt dekket med elver, er alt dette om 25 000! Mange av dem ble dannet på grunn av smelting av is og snø grunnvann og nedbør.

 Floraen er også rik og unik. Et tredje område er okkupert av skog, noe som i stor grad er løvtrær som kastanje, bøk, lønn, eik, buksbom og andre. Det er vinstokker og at noen steder gjør neprohodymi skoger.
 Den fauna er mangfoldig. Dyr lever i skogen og i reserver og helligdommer. Her er det gaupe, rev, sjakaler, ulver og bjørner og slanger og øgler. Fuglene for mye: gribber, ørner.

 Kultur


 Georgisk kultur utviklet seg over århundrer, sin formasjon påvirket av utenlandske påvirkninger, men til slutt var noe unikt, elegant, rik, original, vakker. Alle disse funksjonene kan sees i utsmykningen av georgiske hjem og bringe orden og utseende av bygninger, samt stilen på kjolen.
Rimelig strand ferie i en elegant Georgia

 De fleste georgiere anses nesten av gjestfrie mennesker i verden. Denne tilstanden er at gjestene er Guds sendebud, slik at de blir alltid behandlet med ærbødighet og respekt. Men georgiere seg også respektert og verdsatt, fordi ikke tolerere uhøflighet, men ingen grunn til å være frekk mot andre vil ikke, selv om forskjellig temperament og temperament.
 Hver nasjon har sine fordeler, ulemper og funksjoner mentalitet. For eksempel, i mange lokale markeder eller betydelig overdrive de avrundede beløp og er motvillige til å gjøre innrømmelser. Jeg trenger fortsatt å prute.

 Mat


 Sannsynligvis hver av oss har hørt om georgisk mat. Her, selvfølgelig, dominert av kjøtt, for eksempel, er kjent for alle khinkali, satsivi georgisk grill, Gocha, chakhokhbili. Her også forberede deilige supper som mat, hashy og andre. Og her er verdsatt, respektert og ofte brukt grønnsaker: tomater, poteter, aubergine, løk og så videre.
Rimelig strand ferie i en elegant Georgia

 Alle rettene er sjenerøst prysmachuyutsya urter og aromatiske krydder. Sauser meste skarp, slik at utrente folk de kan virke for varmt.
 Spesiell oppmerksomhet er betalt til baking. Først av alt, pitabrød. Også her kan du finne mange forskjellige kaker med en rekke fyllinger av kjøtt, ost, nøtter, sukker og andre produkter: achma, khachapuri, kada, kubdary. Desserter er også deilig. At det er en berømt Churchkhela, som er en tråd med nøtter dekket brygget og fortykket druesaft.
 Ingen måltid i denne tilstanden er ikke uten georgisk duftende og veldig god vin. En drue pressrester igjen etter matlaging vin, gjør chacha - georgisk hjemmebrent.
 Alle måltider er forberedt hender og mat georgiere tror en viktig del av livet.

 Hvordan nå?


 Georgia lettest å nå med fly. Flyturen varer i ca 3 timer, som er ikke så lang. Men du kan ta en tur med bil eller buss overføringer, men det er sikkert veldig kjedelig og lang nok.
Rimelig strand ferie i en elegant Georgia

 I de fleste statlige offentlig transport er representert i form av busser som reiser rundt i landet og selv gjennomføre langdistanse flyvninger. Dette, forresten, er ikke så dyrt og definitivt billigere enn en leiebil.

 Residence


 Hvis du er interessert i hvor du bor, er hotellet finnes overalt, spesielt i store byer. Dessuten kan du finne pensjon eller familiehotell der familie eierne innkvartert turister i deres store huset. Dette alternativet er mer budsjett.
Rimelig strand ferie i en elegant Georgia

 Hvordan å slappe av?


 •  Hvis du kommer til Georgia, så for all del gå til sjøen. Forresten, godt møblert og koselige strender det er ikke mange, men fortsatt kan bli funnet, selv om de fleste av de som omfattes småstein. Kysten bratt, så det lønner seg å være forsiktig.

 •  Sørg for å nyte naturen, det er nydelig! Innlate seg på en av reservene, å klatre Mount eller spasere gjennom skogen.

 •  Ekstreme rekreasjon alternativer neppe tilbyr, men, for eksempel, kan du nyte en spasertur på båten eller på ski.

 •  Det finnes mange attraksjoner, besøke dem!

 •  I byen går?


   Det er mange vakre og byer:
 •  Tbilisi - hovedstaden i Georgia, dens moderne sentrum.

 •  Kutaisi - den nest største byen, som har to verdensarvsteder.

 •  Batumi - hovedstaden i Adsjaria. Det er mange flotte strender.

 •  Sukhumi - utrolig vakre hovedstaden i Abkhasia, men dessverre for resten lokaliteten i dag er ikke det beste alternativet.

 •  Borjomi - en vakker by i dalen, noe som gjør den berømte mineralvann.

 •  Mtskheta - en kulturell og historisk hovedstaden i staten.

 •  Hva steder å besøke?


  Rimelig strand ferie i en elegant Georgia

   Nå liste attraksjoner:
 •  Skulptur "Love". Unike kreasjoner ligger i Batumi. Sørg for å besøke!

 •  Bridge of Peace i Tbilisi - gangbro over elva.

 •  Kazbek - det høyeste fjellet i Europa. Der kan du finne Tsminda Sameba klosteret, som bokstavelig talt svever i luften.

 •  David-Haredzhyyskyy kloster - vakkert sted som ligger på en åsside.

 •  Vardzia - hule byen og kloster.

 •  Ski Bakuriani - et vakkert sted.

 •  Uplistsikhe - hulen byen, den tidligere sentrum av hedenskap Kaukasus.

 •  Vinprodusentene Kakheti. Du kan ikke bare smake deilige viner, men også nyte skjønnheten i hager.

 •  Emisjonskurs


   Rimelig strand ferie i Georgia - er ekte! Prisene i Georgia kan være forskjellige og avhenger av bosted. I store byer er høyere i små - under. Valuta state - Lari, koster det ca 20 rubler eller 06 dollar.
   Mat er billig, kan du gjøre dagen 10-15 GEL, spise i små kafeer. I et stort hotell ville koste 30-50 dollar per dag, budsjett hostel - ca 10-15. Flyturen er ca 4-6000 til den ene siden
   Opphold for en person i Georgia (en uke) vil koste ca 900-1500 dollar.
   Heldigvis tur!  
   Pattaya - en herlig, sjarmerende og attraktiv hjørne av Thailand, som ligger i den østlige delen av Gulf of Thailand, anlegget er kjent for sin sprudlende som dag og natt liv tiltrekker seg nysgjerrige turister fra de mest avsidesliggende delene av verden.
   Hans berømmelse fikk han på grunn av det høye mangfoldet av underholdning, kan du også slappe av familien din, men du kan riv støyende selskap, alle alternativene du må vente svært lyse og uforglemmelig ferie.
   På kysten, er anlegget et stort antall hoteller og leiligheter, overnatting priser som, henholdsvis, og forholdene varierer innenfor vide grenser.
  Pattaya - interessant Resort Vacation

   Ikke alle vet, men noen 50 år siden, Pattaya var en liten fiskerlandsby! Ekspansjon begynte sakte, med alle de omkringliggende landområder der begynte å komme og bosette fiskere og deres familier, siden dypet ble fylt med et stort antall fisk.
   Men bare fordi noen 5-6 år bygda har steget, fikk kommunal status, og noen år har raskt blitt et feriested.
   I dag Pattaya landsby kalt vanskelig: en enorm mengde underholdning, verdensberømte Walking Street gaten med sine go-go-barer, diskoteker og show, samt et stort antall restauranter, butikker og kjøpesentre.
  Pattaya - interessant Resort Vacation

   Overnatting i Pattaya - er alltid en uforglemmelig begivenhet, fordi her alle vil finne morsomt å smake, vil ikke bli lei! Hva bør eksotisk natur som bokstavelig talt omslutter byen sine farger, behagelig klima og alltid varm og vennlig sjø, men at det er verdt å merke seg, er ikke alltid klart.
   Noen reisende ofte sammenlignet kysten av Pattaya kysten av Sochi, tåle, men kunne vært bedre. På den annen side, de som går til byen, ikke strand ferie sette det første punktet i tour-rankingen, aller viktigst, det er mange inntrykk som vil overvelde deg over kanten av en unik underholdning og lokale attraksjoner.

   General view og beach resort


   Pattaya ligger bare to timers kjøring fra hovedstaden Bangkok, til tross for at det ligger i den såkalte industriområdet i Thailand, er det hovedsakelig et turistsenter. Hva en fin, liten by, kan du besøke hele året, men fortsatt har sine årstider: kjølig, varm og regnfull sesong.
  Pattaya - interessant Resort Vacation

   Turister er mer, ærverdige kjølige sesongen, som varer fra november til mars. Denne gangen - den mest gunstige for folk som ikke er vant til varmt tropisk klima.
   I den kjølige perioden temperaturen stiger med 30 ° mark i løpet av dagen og om natten kan falle under 20 °. Fra april til juni fortsatte varme årstiden, stiger temperaturen til 40 °, og praktisk talt ingen regn. I juli, regntiden begynner, avtar varmen litt og vokse mye fuktighet i massevis august regnet faller svakt, og i september-oktober når sitt høydepunkt.
   Uten per se vinter, havet er varm og vakker året rundt, i byen er det flere strender, hver med sine egne særtrekk.
  Pattaya - interessant Resort Vacation

   Hoved Beach Pattaya Beach, det ligger rett i nærheten av feriestedet underholdning steder, gater Uolkynh Gate. Det er ganske livlig sted, er dagen morsomme vannsport entusiaster, og om kvelden kan du ha det gøy i de lokale barer og restauranter.
  Pattaya - interessant Resort Vacation

   De som foretrekker en mer fredelig og rolig ferie, mer egnet liten strand Donhtan Beach, som ligger vekk fra veien, i tillegg er det praktisk talt ingen natteliv.
   Jomtien Beach tiltrekker seg vanligvis fans av windsurfing, sammenlignet med den største stranden, vannet er renere, men lyudnishe sted. De som går til Pattaya er ikke bare for underholdning, men også for den vakre naturen verdt å besøke øyer - Ko Lan, Ko Ko Saak eller Step.
   Mellom øyene ferjesamband opererer, i tillegg kan du leie en båt eller privat interesse. På Pattaya har nasjonal valuta, baht, men i turistområder og Thai villig akseptere dollar. Billett for fergen vil koste rundt 20-40 baht, og bare en 30-40 minutters gange til en av øyene. De fleste av dem - et flott sted for bading og dykking, fiske og bare slappe av.

   Sightseeing og utflukter


   Hva annet kan du gjøre i Pattaya, i tillegg til fotturer i nattklubber og bade i sjøen? Det viser seg at byen er nervøs med betydelig antall attraksjoner som vil interessere både barn og eldre generasjon.
   I koralløyer hvor du kan tilbringe timer beundrer den fargerike livet under vann av kystsoner, kan du besøke tempelet kompleks Wat Yan, som ligger i en liten, men veldig fin park. Her vil du lære mye historie og religion i landet, besøke tempelet, hvor bestemmelsen bør forbli Buddha.
   En annen imponerende arkitektonisk monument - en Sanctuary of Truth - en stor trebygning i stil med thailandsk arkitektur, som ligger rett på stranden. Ikke være likegyldig og lokal safari park «Khao Kheow Open Zoo», der du kan flytte rundt med bil og mate dyrene.
  Pattaya - interessant Resort Vacation

   Dessuten er det nyttig å besøke steder som landsbyen Nong Nooch en av de vakreste parker orkideer, Silver Lake, og toppen av åsen Pratumnak, som er en stor statue av den store Buddha.

   Kjøkkenet og stua


   De fleste turister som er vant til et komfortabelt opphold, ofte bor på hotell i nærheten av stranden i nærheten av hoved underholdning, som ligger i sentrum av byen, i nærheten av havet, men ikke så ren som vi ønsker.
   Fans av romantikk og elskere av naturlig skjønnhet muligheten til å bo på øya hoteller som vanligvis utføres i separate bungalower.
  Pattaya - interessant Resort Vacation

   Måltidene kan være inkludert i prisen for overnatting, men de fleste turister foretrekker å betale kun for frokost og lunsj og middag for å gå til lokale kafeer og restauranter som finnes der på hvert trinn.
   Hyggelig overraskelse for: spise i Pattaya, som, faktisk, over hele Thailand, du billig og velsmakende. Kjøkkenet i restauranter og kafeer alt fra kvalitet fransk eller europeisk, lokale, asiatiske, møte eksotisk institusjon.
   Ofte servert med fisk og sjømat, ris og nudler, krydret med masse varme og duftende krydder, et vanlig syn i matlaging - steking.

   Hvordan komme seg dit?


   Det enkleste alternativet - det er et direktefly fra Moskva til Pattaya, er planting utføres i lokale flyplassen er begravet, fra veldig lett å komme til ønsket område. Det andre alternativet - en flytur til hovedstaden Bangkok, hvor vanligvis organisert coach overføring til det ønskede punktet på feriestedet.  
  Яндекс.Метрика