Hvilken plass kan kalles den mest romantiske på jorden? Sikkert dette er Paris - byen av kjærlighet. Hvis du ønsker å være i det nye året fortelling? Så for all del gå her! Men hvordan å tilbringe nyttårshelgen i Paris?

 Hvordan å feire jul og nyttår i Paris?


 Det er verdt å merke seg at begynne nyttårshelgen i Frankrike før, nemlig fra 24. desember. Det var natt til 24. 25. desember den franske feire jul. Siden ikke alle mennesker i dette landet går regelmessig i kirken, er ferie ikke så mye religiøs som en familie. Denne kvelden alle bo hjemme og tilbringe tid med familie og venner.
Romantisk og uforglemmelig nyttår i Paris

 Spesielt viktig julemiddag, som kalles i Frankrike "oppvåkning" som betyr at Jesus Kristus ble født. På bordene parisere kan se mye deilig, fordi fransk mat er utsøkt, og innbyggerne i Paris - ekte gourmeter.
 Imidlertid er obligatorisk mat bakt kalkun (eller gås), foie gras (leverpostei) og kake i form av tømmer. Ved juletider, den franske gi gaver til slektninger og gi gaver til venner, bekjente, kolleger og til og med tjenere. Slike tradisjoner i Frankrike. Forresten, 25.desember, er de fleste butikker stengt.
 Nyttår er en ferie for parisere og morsom "jobb". Hvis alt tilbringe julen hjemme og i familien, nyttår franskmenn ta til gatene, møte venner og bare ha det gøy. Parisere eksplodere fyrverkeri, fyrverkeri dress, tente bengalske lys, danse, synge og hilse hverandre Godt Nyttår.
 Utendørs festlig strammet nesten over natten. A 1 januar gjennomført såkalte gjøglerne parade, som en brasiliansk karneval. Gatene er mennesker kledd i en rekke av lyse og originale kostymer.
Romantisk og uforglemmelig nyttår i Paris

 Julenissen er her også, men henvist til det på en annen måte - Pere Noel (oversatt fra den franske "far Christmas"). Alle barn som var lydig hele året, gir han gaver. Christmas natt han kommer inn i alle hjem gjennom pipa og forlater presanger under treet. Men Frankrike er også en Peer Fuэtar, som kan kalles en ond Santa Claus. Alle ulydige han straffer dårlig oppførsel.
 Grantrær i Frankrike også, og de også dekorere. Også dekorasjoner hang på bygninger, trær, butikker. Forresten, i Paris i butikkvinduer kan du se ekte dukketeater, så absolutt Hold og nyte denne opptog.

 Nyttårsdag


 Ikke forvent at du vil møte Paris fluffy snø. Været i Frankrike i vinter heller mer lik høsten. Temperaturen varierer vanligvis mellom 3-5 grader Celsius om natten er frosset.
 Ofte blåser kald vind og regn. Generelt, ta en mer koselig og varme klær og en paraply. Og hvis du er heldig å se snø, og deretter vurdere at alle dine ønsker går i oppfyllelse.

 Hvordan komme til Paris?


 Hvis du bestemmer deg for å gå til Paris, den pre plottet ruten din. Den enkleste og raskeste måten å komme seg til byen - en flytur i et fly. Store flyselskaper tilbyr direktefly til hovedstaden i Frankrike, men det er andre som har flere tilkoblinger til store europeiske byer. Varigheten av flyturen kan være ca 35-5 timer.
Romantisk og uforglemmelig nyttår i Paris

 Overraskende, gå til Paris tog. Imidlertid vil vegen må bruke ca 40 timer, og billetten er ikke billig (ca 350-400 euro). Du kan velge bussen, så vær forberedt på den lange veien (over 50 timer). Med bil for å komme til Paris er også mulig, men du er nødt til å overvinne ganske lang avstand (over 3 millioner kilometer).

 Guided Tours


 Hvis du ikke ønsker å planlegge og tenke, få en nyttår tur og glemme bekymringer. Prisen på turen varierer fra 800-2000 euro. Prisen inkluderer flyreise, overnatting med måltider, juleprogrammet og utflukter. Varigheten av turen er ca 3-7 dager.

 Hvor du skal bo?


 Hvis du bestemmer deg for å reise alene, tar vi vare på på forhånd hvor du skal stoppe. Det finnes mange hoteller (både budsjett og komfortable), men du trenger å bestille overnatting så tidlig som mulig, slik at det var ingen problemer. Hvis du er ute etter et rimelig alternativ, og planlegger å tilbringe natten alene i rommet (selv om dagen du også vil ønske å slappe av og varme), så ser for hoteller og leiligheter. Hvis du vil, kan du finne og leie en leilighet.
Romantisk og uforglemmelig nyttår i Paris

 Attraksjoner


 Hvor du skal dra, hva du bør definitivt se juleferien?
 •  Eiffeltårnet. Hvis du besøker Paris og ikke se det, og deretter vurdere som kom hit forgjeves. I nærheten av Eiffeltårnet i løpet av ferien vanligvis går til en rekke personer.

 •  Champs Elysees - dette er trolig det mest romantiske stedet. I det nye året her er de mest morsomme og interessante aktiviteter, oppnevnt av møtet. Forresten, kan du jobbe julemarkeder i å selge merkelige og interessante ting.

 •  Selv om du ikke har barn, sørg for å besøke den fantastiske verden - Disneyland. Det vil være interessant ikke bare for barn, men også for voksne. Selvfølgelig, er kostnaden for å besøke dette stedet er ikke billig, men tro meg, det er verdt det.

 •  Hvis du ønsker å se hele Paris fugleperspektiv? Så sørg for å ta en tur på pariserhjul med sin blendende utseende!

 •  På plassen foran rådhuset på nyttårsaften hvert år er det en skøytebane. Forresten, kan du skate selv gratis.

 •  Hvor du skal feire nyttår?


  Romantisk og uforglemmelig nyttår i Paris

   Hvordan å feire nyttår i Paris? Alternativene er få.
 •  Først kan du bare gå til Champs Elysees og fusjonere med homofilt publikum. Fangst av en champagne eller vin og snacks. Og ikke rotet med politiet, politiet følg instruksjonene. Også se det nye året kan være direkte under Eiffeltårnet. Men vet at folk som deg vil bli mye. Husk også at gate feiringer vanligvis fullført tre om morgenen, så etter tre bedre gå hjem eller til en annen mer rolig og ensomt sted. Forresten, til 31. desember nå de mest besøkte stedene er vanskelig. I undergrunnen i disse dager mange mennesker, og veiene er vanligvis overlapper hverandre. Du kan kjøre til nærmeste sted, og deretter å gå.

 •  For det andre kan du bestille et bord på en restaurant. Men boken er bedre å trene før ferien, fordi i noen uker seter kanskje ikke.

 •  Og for det tredje, kan du gå en tur på båten på Seinen. Men husk, i dette tilfellet å kle seg varmt.

 •  Hvis du velger å tilbringe en kveld kabaret eller restaurant, så her er noen alternativer tilgjengelig i 2015:
 •  Restaurant «Le Sud».

 •  Restaurant «Le coupole».

 •  Restaurant «Charlot».

 •  Restaurant «Panorama».

 •  Restaurant «Chez Clement».

 •  Kabaret «Paradis Latin».

 •  Kabaret «Moulin Rouge».

 •  Kabaret «Lido».

 •  Kabaret «Pao Brasil».

 •  Skipet «Bateaux Parisiens».

 •  Tilbyr også underholdning nesten hver og en av de største luksushoteller.

   Julehandelen


  Romantisk og uforglemmelig nyttår i Paris

   Shopping i Paris vakker, men er ikke tilgjengelig for alle. Selv om han hindrer en tur til butikker og se hva de solgte? En presentasjon i Paris under julehøytiden mer som den vakre glassmalerier. De er dekorert med girlander, lys og leker, og noen kan du se handlingen og resultatmål.
   Hvis du teller på jule rabatter, så ingenting. I Frankrike er det ingen slike ting, og prisene vanligvis dårligere helt til slutten av januar.

   Nyttige tips


   Noen nyttige tips for reisende:
 •  Ha alltid med en termos med varm te. På kaldt ute, og en kopp kaffe eller te i kafeen kan treffe på lommen.

 •  Ikke glem å ta med kamera!

 •  For ikke å gå seg vill, få et kart over Paris.

 •  Ta tak i en ordbok av det franske språket, er engelsk snakkes av noen.

 •  La nyttårs ferie minneverdig og lykkes.  
   Bali - en liten øy, vasket av vannet i det indiske og Stillehavet, er det mest populære reisemålet i Sørøst-Asia og alle omkringliggende områder.
   I Bali er det umulig å ikke forelske seg i, elsker dette stedet til alle uten unntak: lese noen rankingen Islands planet, ingen tvil, sørg for å Bali får de tre beste.
   Dette stedet kalles "Island of the Gods", flertallet av turister kommer hit ikke bare for den vakre utsikten og eksepsjonell tropiske skjønnhet, men også for den lokale farge, indonesiske tradisjoner og skikker som er alltid æret og respektert.
  Slapp av på den vakre øya Bali

   Det unike med dette stedet er nært forbundet med sin historie, er den virkelige fakta og legender vevd så tett som gjør ut hvor sannhet og fiksjon er nesten umulig, og de fleste lokalbefolkningen ikke ønsker å gjøre det.
   Sannsynligvis er det vanskelig på planeten for å finne et sted hvor du hverdagen behandlet med en slik ærbødighet, er alle håndverk vevd med noe åndelig, enhver bedrift bestrebelse og bærer en del av noe guddommelig.
   Ferier i Bali - det er ikke bare hvite strender og vakker sjø, det er også kjent med den fantastiske kulturen av den lokale befolkningen, som, forresten, meget vennlig og godmodig.

   Hva du trenger å vite om den første gangen du drar til Bali?


   Gå et sted å hvile, bør være mulig å lære mye om dette stedet, slik at du ikke blir skuffet og ikke angre pengene brukt. Bali resort ikke kalle billige priser for turer utover standard minimum, spesielt hvis resten for deg - det er lat lykke i fem-stjerners bungalow på "all inclusive".
  Slapp av på den vakre øya Bali

   Hvis du er interessert i hvor mye en uke ferie i denne himmelske sted, bare gå til nettstedet og turoperatører selv rundt sikker. Men hvis du går til Bali for mer enn en strand og hav, ville det være en fordel å ordne turen interessant og selvstendig, samtidig sparer en betydelig mengde penger.
   Den dyreste billetten i alt - dette er kjent, flyturen, som fly, ikke mindre, er ca 12 timer fra Moskva og direkte.

   Det er derfor gå til Bali for en helg eller en uke - ikke fornuftig, fordi lønn for billettene fremdeles har, er det mye besparelser vil ikke fungere, men et langvarig opphold på øya vil billigere og følelser akkumulere, mye mer.
  Slapp av på den vakre øya Bali

   For eksempel, kan prisene for villaer og bungalower variere avhengig av sesong og lengden på leie: jo lenger du leie rommet, jo billigere vil det komme til deg.
   Snakker av flyreiser, hvis vi tar billetter fra en, og noen ganger også med to endringer, de er rimeligere, imidlertid, og veien blir nødt til å bruke mer tid.

   Hvordan velge et hjem?


   Hvis du ikke er forberedt på forhånd og satt ut i dette paradiset for lykke, kan du ta flyplassen drosjesjåfør og forklar at du vil finne det du vil ta stor glede på ønsket sted.
  Slapp av på den vakre øya Bali

   Men hva jeg skal si, bedre forberede seg på forhånd, og, hvis mulig, å bestille den valgte hotellrom eller bungalow. Hvis du ønsker å slappe av i de lokale femstjerners hoteller verdens nettverk, du rett vei i Sanur, Nusa Dua Dzhymabarane eller hvor de befinner seg.
   Faktisk, valg av boliger er stort, kan du enkelt velge de mest økonomiske alternativer med minimal komfort, men du kan leie en privat villa, som er helt til din disposisjon.
  Slapp av på den vakre øya Bali

   Den mest økonomiske alternativet - denne øya bungalow, er bekvemmelighet absolutt minimal, men det er et tak over hodet, og du vil ikke bli knyttet til reglene i levende som alltid finnes i store hoteller. Komplett frihet!
   Disse bungalowene perfekt for reisende som tilbringer mesteparten av sin tid på stranden, surfing eller gjør andre aktive fritidsaktiviteter.

   Visa og dens design


   Visum for borgere av øya stemplet passkontrollen umiddelbart etter ankomst, er det nok til å ha et pass, gyldig ikke slutt enda seks måneder etter avgang fra Indonesia og fullført migrasjonskort, utstedt på flyplassen, og kvitteringen.
  Slapp av på den vakre øya Bali

   For borgere av Ukraina, Hviterussland og de fleste andre CIS-land, må visum ordne på forhånd ved ambassaden i Indonesia. Normal turistvisum ved ankomst til øya er gyldig i 30 dager, etter som det kan bli forlenget én gang for samme periode.

   Når du skal gå til Bali?


   Du kan være interessert i spørsmålet, men når du er i Bali best å hvile, fordi været på noen utvei varierer avhengig av årstid. Vi er glad for å informere deg, sommer i Bali - hele året, så velg den perioden - spørsmålet dine personlige preferanser, som kan være avhengig av hvor mye ledig tid og sine egne ønsker.
  Slapp av på den vakre øya Bali

   Forresten, de fleste anses peak sommermånedene, noen ganger også glad i september og oktober - regnes som en "cool" lufttemperaturen synker til 26 ° -28 °.
   Siden november er regntiden begynner, men sier at det sterkt påvirker klima og komfort, er vanskelig. Varme tropiske stormer ofte gå om natten eller tidlig om morgenen, og dermed litt frisket luften og alt rundt.

   Hva gjør jeg?


   Selvfølgelig, på en øy omgitt av det varme vannet i havene, ikke kan klare seg uten en strand ferieparadis, små restauranter som bor rett ved kysten og kontemplasjon av den vakre tilfelle at du noensinne har sett.
   Sørg for å ta hensyn dykking, for disse formålene i Bali passer nesten alle deler av det: det er nok å ta kontakt med nærmeste dykkesenter, som vil hjelpe deg å oppdage quirky og fargerik verden av fargerike rev fisk og andre lokale dyr.
  Slapp av på den vakre øya Bali

   Naturligvis, Bali - er dette stedet som noe tilfelle er komplett uten surfing, som det er for ham de beste forholdene.
   Hvis du ikke er tiltrukket av slike friluftsliv, kan du fordype deg i et rikt og interessant indonesisk kultur, for å vie sin tid å besøke en rekke kirker og spennende attraksjoner, den mest populære av dem ligger i feriebyen Ubud.
   Her kan du besøke den berømte Monkey Forest, som, som du gjettet, bebodd av disse skapningene. Forresten, denne ape - hellige dyr, men også svært persistent, men veldig fotogen.
  Slapp av på den vakre øya Bali

   Husk å sjekke ut den lokale "Maleri Palace", som ligger i en vakker skyggen trær og vakre hager med dammer. Sørg også for å sjekke ut "kongelige tempel" og rock templer i Pedzhenhu, ikke glem å beundre den ekstraordinære natur og fantastiske dyrelivet som øya Bali vil introdusere du må.  
  Яндекс.Метрика