Saint Bartholomew: hvile
 Hvordan finne: 9 ° 26 'nordlig bredde og 128 ° vestlig lengde.
 Befolkning: I dag er øya helt befolket av europeere. Men 100 år siden dette landet var Arawak indianerne. Store spesialister i produksjon av hengekøyer og kanoer, de også eid kunsten spesielle kosmetiske blandinger av planter endemisk.
 Feriegjester på øya St. Bartholomeus godt å vite.

 Anlegget, tre pomadnoe
 Saint Bartholomew: hvile
 Med sine lyse rosa blomster i antikken gjort leppestift - derav parfyme - kosmetisk navn. Men det viktigste i denne planten - frø. I tørre bokser 50 lurer en mørk rød kapsler. Hver - olje mix vitaminer. Arawak brukt det for beskyttelse mot solen, varmen og myggen. Moderne skjønnhets inkluderer en del for solbrenning i solen kremer for ansikt og kropp og hår masker.
 Den gul-oransje fargestoff byksyn - opprinnelige treet bark fondant - en av ti mest stabile naturlige fargepigmenter.
 Saint Bartholomew: hvile
 I kosmetisk: Olje fondant treet innhentet av Berezhnyi teknologi først kaldpressede, også brukes til hydrat huden etter soling, og olje, noe som øker produksjonen av hudens melanin. Care gir huden en lys bronse skygge og gjør pigmentering uniform. Mer fondant treet olje brukes som en hår maske.  
Overnatting - Ellesmere Island
 De nordligste øyene i den kanadiske Queen Elizabeth - riket av den arktiske tundraen. Fordi gress og alger tilpasset fiendtlig habitat avvike vitalitet.
 Hvordan finne: 80 ° 10 'nordlig bredde og 75 ° 05' vestlig lengde.
 -20 ° C - gjennomsnittlig årlig temperatur i Эlsmyre.

 Befolkning. Til tross for den ekstreme klimaet, Ellesmere - den bebodde øya. Men få innbyggere - ca 170 personer. Disse inkluderer en høy andel av hundreåringer. Det antas at holde ungdom (ungdom hvordan å holde ansiktshuden) omsorg og hjelper dem spesialbehandling praksis sang. Men legene fra fastlandet er en annen forklaring for god helse av Aboriginal mennesker - mat Эlsmyre å ta en stor mengde av alger. De brukes også for fremstilling av kosmetiske Islanders blandinger. Denne lille stykke land areal på bare 45 kvadratmeter. km var et rungende navn i 1493 da hans oppdageren Christopher Columbus besluttet å gi navn til øya etter at hans bror Bartholomew. Etter 500 år, ble St. Barthelemy den dyreste resort i verden.
 Ferier i Ellesmere Island har bare et smalt spekter av de rike og berømte - de med god smak.
 Plant: brunalger.
 Tang, wakame, fucus sprudlende og sporete pelvetsyya som lever i vannet i de nordlige havområdene inneholde mer enn 60 sporstoffer. På grunn av den universelle strukturen de normalisere stoffskiftet, forbedrer blodsirkulasjonen og hud regenerering.
 Som en kosmetolog, tare, og sine røde, grønne og blå-grønne "slektninger" forbedre sirkulasjonen, bidra til å eliminere giftstoffer fra vev og regulere fettstoffskiftet i huden. I tillegg har de myke og fukte epidermis (midlene for mykgjør huden hjemme) og stimulerer kollagen syntese.  
Øya Papua Ny-Guinea: Recreation
 Vestkysten av New Guinea, grenser til Stillehavet, det var en drøm Paganel professor fra en roman av Jules Verne, og er fortsatt en drøm reisende, hvor du kan tilbringe en uforglemmelig ferie. Ikke rart! Dette stedet er et paradis for naturforskere. Det vakreste stedet dal ridge Foggia.
 Øya Papua Ny-Guinea: Recreation
 Hvordan finne den 36 nordlig bredde og 10 østlig lengde.

 Befolkning. Indianerne Asmat treskjæring omgjort til høy kunst. Våpen og retter fra deres verksted - en moteriktig objekt samling.
 5000 års historie har programmet i kosmetikk palmeolje (mineral makeup).
 Anlegget, palmeolje.
 Med sine frukter er en spesiell type rød palmeolje. Det er den eneste maten olje, som inneholder vitamin A. Ved en konsentrasjon som er 15 ganger høyere enn gulrøtter.
 Øya Papua Ny-Guinea: Recreation
 I kosmetisk: Rød palmeolje er en fin måte å bremse spinn. Derfor forblir den maksimale konsentrasjon av karotenoider, fettsyrer og fettløselige vitaminer. Oljen brukes til kosmetiske formål og for å lindre huden {og helbredende sprekker, spabehandlinger og massasje), og matlaging - som salatdressinger og sauser basis.  
Hvordan vise Tjære?
 Utilsiktet plantet Tjære kan bringe en masse problemer. Etter å ha fjernet den fra en hvilken som helst vev er ikke så enkelt. Ennå å vite hvordan man skal bringe Tjære fra klær, du kan ikke bare ren klut, men beholde sin struktur og farge intakt. Således er det flere effektive måter å fjerne tannkjøtt flekker.

 Eksponering for kulde
 Ta på klær harpiks flekken kan fjernes, såkalt cryo-mekanisk. Tilsølte klær bør settes i en plastpose eller plastfolie wrap og sende i fryseren. I fryseren klær bør holde minst en halv time. Bedre ennå - la den være der over natten. Deretter kan du bhaty og gni stoff - frossen harpiks sprekk og fly bort.
 En viktig påminnelse: for delikate stoffer slik rensing metoden er ikke egnet. På grunn av den lille frosne vev kan forbli stygge rynker.
 Effekten av varme
 Klar harpiks flekken kan ikke bare av den kalde, men med varme. Derfor bør stoffet med en flekk fra harpiks vikle på begge sider med papirhåndklær. Og deretter å stryke forurenset sted et varmt strykejern. Harpiks under varme vil holde seg til papiret. Så kan du endre flere ganger servietter, søker renhet vev. Men husk: bare fersk flekken kan utledes som følger. Og selv da, for det meste av tette og naturlige stoffer.
 Anvendelsen av oppløsningsmiddel
 En effektiv måte kan betraktes, og bruken av forskjellige oppløsningsmidler. Derfor må du først bestemme hvilken type løsemiddel. Tjære urte "gi" bensin, terpentin, neglelakkfjerner og flydrivstoff. Mens syntetisk harpiks bedre skjerm av modeller basert løsemidler toluen eller toluen direkte.
 En viktig påminnelse: Hvis flekken behandle umiddelbart løsemiddelet er alvorlig påvirket vev flekker rundt - kan det posvitlity eller omvendt, blir lysere. Så først gjennomvåt bomullsdott med alkohol for å bli behandlet vev rundt stedet. Dette vil hindre at "spredning" flekker. Du kan deretter gå videre til tilbaketrekking av harpiks flekker.
 Det finnes også anbefalinger om renhold og tekstiltype:
 1.  Å rengjøre ullstoff mørk farge brukes renset terpentin, som er filla å håndtere trange steder. Og med hvit ull harpiks såpe flekker kan fjernes med alkohol.
   Å rengjøre bomull stoff som brukes bensin eller terpentin. Etter behandling disse stoffene ting bør vaskes med såpe og vann. Denne gamle tjære flekker bedre fjernet hvis terpentin håndtere skitne steder flere ganger. Bare når harpiksen er oppløst, skittent sted vaskes med alkohol og til slutt med vann.  
Hvordan skille huden fra skinn?
 Lær produkter er i stor etterspørsel i markedet på grunn av dens egenskaper - evne til å holde på varmen i lang tid, slitestyrke, god raznashyvaemosty. Skinnsko i garderoben der nesten hver person, unntatt "grinpisovtsy." Budsjett skai har også sin nisje i markedet, og er ikke mindre populær enn huden, inkludert de fattige. Men er det skruppelløse produsenter som selger kunstlær under dekke av ekte skinn til kunstig høye priser.
Over tid crooks forbedre sine ferdigheter i å produsere falske "under huden". Hvordan du kan beskytte deg selv fra disse "gründere"?
 Hva er "trykket skinn?
Du går til butikken berømte skomerke på sokkelen og se søte støvler av din størrelse. Men du blir forvirret av prisen, som er litt faller kort av den gjennomsnittlige kostnaden for skinnsko. "Hvorfor så billig? - Du spør en butikk assistent - Dette ekte skinn? "Jente med et smil svarte:" Profiler "forårsaker du en annen kryssild av spørsmål som det gir en overbevisende forklaring:". Det er det samme som naturlig, men er laget av spesiell teknologi, ved hjelp av trykk " Er det virkelig slik?
 Fakta: presset lær, kunstlær - nære slektninger. Presset hud laget av avfall til overs etter at skinnprodukter. Men feste avfallet ved hjelp av syntetiske materialer - de som er brukt i produksjonen av lær. Profiler huden ser mye som en naturlig. Men det er ikke puster, ikke raznashyvaetsya og dets produkter tjener ikke mer enn en sesong - samt kunstlær.

Vær forsiktig, spesielt når du kjøper sko. Kjøpe sko med støpt hud, får du et produkt som er i fare for kollaps "i en måned, prisen på skinn elementer.
 Hvordan skille naturlig skinn av lær og skinn trykket?
 1.  Guidet av lukten. Naturlig skinn har en særegen lukt som ikke kan forveksles med noe annet. Å gå til butikken, ta med en liten skinn ting (hanske sopran) og sammenligne det med lukten ting som kommer til å kjøpe. Ulempen med metoden: trykket på huden, ikke denne fremgangsmåte virker, fordi den inneholder partikler av lær. En smart kunstlær noen selgere legge smaker hud å lulle kunder.
   Test ild og vann. Hvis du heve varmekilden til produktet kunstlær, begynner det straks å smelte. Et skinn ting vil forbli intakt. En dråpe vann som får på huden din, umiddelbart sive inne, slik at bare den våte spor. Og en gang på kunstlær, er vannsklie på overflaten og absorbert. Ulempen med metoden: salgskonsulenter vil utsette deg handle med sikkerhet, hvis du prøver å "brenne" deres produkt. Men en dråpe vann, mest sannsynlig, ingen vil betale oppmerksomhet.
  Hvordan skille huden fra skinn?

   Inverterer innsiden ut. Se på nedsiden av lærvarer - det du ser det? Hvis myk "semsket" overflate - før du lær, og hvis en enkelt stoff - skai eller skinn trykket. Ulempen med metoden: noen ting sydd tett og zamыslovato.Chtobы ser på feil side av denne saken, må du plukke i stykker hennes del, som igjen ikke tillater salgskonsulenter. Og så du ikke ønsker å kjøpe en ting du messed up.
   Ser tag. På den måten lær Produsenten skal sette et ikon - et budskap som er naturlig skinn. Denne koden kan sammenlignes med bildet av dyreskinn. Ulempen med metoden: hjemmelagede ting kan ikke ha noen ikoner. Og samvittighetsløs selger er i stand til å feste en etikett til ting kunstlær.
   Besparende varme. Ta ting i hendene, dekke hendene og hold i flere minutter. Hvis den er laget av lær, vil varmen bli overført til deg det vedvare en stund. Hvis trykket skinn eller erstatning, håndflatene svette i prosessen, nemlig varmt produkt svært raskt miste varme. Ulempen med metoden: ta litt tid å lære resultatene av erfaring, men ellers har det ingen svakheter.
   Mimic rynker. Klikk på hud dine produkter eller bøye fingrene til dannelse av folder, og slipp. Folder dannet på denne huden forsvinner umiddelbart. Denne eiendommen ligger i menneskelig hud - når du smiler, ser du til rynker rundt øynene og munnen, som forsvinner, bør du slappe av ansiktsmusklene. På overflaten av lær vil du være vanskelig å få rynker. Men hvis det oppsto - det vil være et ekte rom, ikke eksponert utjevning. Ulempen med metoden: salgskonsulenter kan motstå ditt ønske om å presse og kna produkt fordi slike handlinger gjøre bedre raskt.
  Slik at du lærer å skille fra ekte skinn substitutter. Men for å fullt ut beskytte deg mot svindel selgere, kjøpe skinn elementer sjekket i butikker eller bruke anbefalinger fra venner og slektninger.  
Яндекс.Метрика