Som ski?
 Vinteren kom til en slutt, går dypt i skapet utenfor merkbart varmere og alle varme klær og annet brukerutstyr kalde årstiden. Men det finnes folk som ikke er fornøyd med det i det hele tatt. Nei, vi er ikke overbevist om pessimistene, akkurat det motsatte - aktive og glade personligheter. Det er bare elskere av vintersport som sommeren - en smertefull forventning om den nye snøen sesongen. Imidlertid er det gode nyheter for dem og for de som planlegger å delta i deres tallrike fellesskapet. Selv om denne vinteren for noen grunn du ikke har tid til å lære skibakkene, betyr oppvarming betyr ikke manglende evne til å gjøre det nå. Faktisk, i noen land, i fjellene i snøen fortsatt. For eksempel i Finland entusiaster engang klarer å ri mai helligdager. Også utstyrt bakker kan bli funnet nærmere CIS og utland. Selv i noen sørlige byer bygget parker med kunstig snø - slik at idrettsutøvere og fans ikke kunne nekte meg gleden hele året. Så, hvis du er fast bestemt på å erobre den snødekte veien, gjør det er aldri for sent. Og bedre begynne å trene ride ski. Denne typen vintersports - en av de mest populære og mote, det gjør det mulig å føle den virkelige hastigheten og hvordan å ha det gøy. Og til deg mentalt forberedt og vet hva som venter deg på fjellet, har vi utarbeidet noen små, men svært nyttige tips. 
 Ski: Fra teori til praksis
 Ski ble kjent og svært populære bredere tenkende og bare ønsker å slappe av aktivt vinter befolkningen er relativt fersk. Tidligere var de i arsenal av profesjonelle idrettsutøvere og idrett i listen over olympiske vinterleker. Og deres "forfedre" er den riktige tingen klassiske flat ski, hvor snø erobret områder modige oppdagere og beboere i nordområdene. I dag har ski blitt raskere, farlig, spennende og moderne. Faktisk ble det delt i to parallelle linjer. Den første er fortsatt et ansvar for trenere og sine kostnader, og det andre var et populært tidsfordriv. Stilig og dyrt - fordi for å være kvalifisert kjente skistedet, må skråningen være utstyrt med komfortabel og trygg selv for nybegynnere hjelp av recovery, omsorg stier, utviklet hotellet og underholdning infrastruktur.
 Her nybegynnere kan få helsemessige erfarne trenere og leie den nødvendige klær. Den andre - en svært nyttig funksjon for de som ennå ikke hadde bestemt seg for om du vil koble sine liv med sporten i fremtiden, og derfor ikke har tid til å kjøpe alt du trenger for personlig besittelse. Ski og alt nødvendig tilbehør - det første du bør ta hensyn til elevene etter å ha valgt et bestemt resort. Ikke nødvendigvis bare bruke masse penger på kjøpet. Dessuten, bare i undervisningen vil du forstå hva som er virkelig nødvendig, og uten noe som du kan gjøre uten å skade. Videre, i produksjon av attributter for vintersport som aldri trives markedsføring gimmicker, så mange av de tingene som kan virke du trenger en komfortabel og vakker virkelig trenger ikke engang under kjøring. Men uten det som virkelig klarer å gjøre det uten:
 1.  Ski. Som når du kjøper og når du skal leie ski viktigere, må du betale oppmerksomhet - dette er deres lengde. Det avhenger av din høyde og din idrett. Hvis det siste du skal gjøre, er styrt av anbefalingene fra treneren og / eller leie ansatt. Fra generell informasjon ennå nok til å vite en ting: jo kortere ski, jo lettere er det for dem å manøvrere og utplassert, jo lenger - den høyere frekvensen av turen. Ikke overdrive sine evner og foretrekker tryggere modeller. Som for utseende, design ski - er et tema for en annen diskusjon, fordi omfanget av det er nesten tilsvarer et fullverdig moteindustrien har mange stiler, funksjoner og områder av farger for å plotte tegninger og utskrifter.
   Festene. Noen ganger solgt / skal være komplett med ski, men du har også muligheten til å kjøpe dem separat. Hovedvilkåret er den samme: pålitelighet, som vil tåle montere og feste skiene på føttene. Alle andre design og design fagfolk ganske interessante nyanser, så ikke bare bruke mer oppmerksomhet og penger. Men for å spare på mounts kan ikke, fordi de bestemmer din sikkerhet. I dette tilfellet oppmerksom på at selv den mest høy kvalitet montering kan ta hvis de er riktig konfigurert og skreddersydd for deg.
  Som ski?

   Pinner. Utstyr som ikke er i andre vinter skatere, skiløpere fra hverandre. Kreves for frastøting og manøvrering på nedstigningen. Karakteriserte staver lengde og vekt. Velg ønsket lengde er ikke vanskelig, instruktør-ledet, er det bestemt basert på din høyde og lengde på armene. Når det gjelder vekt, mindre - jo bedre, spesielt ved slutten av dagen, selv når lys pinner vil virke til deg en ekstra belastning. Selv med stick-festestropper. På den ene side hindrer at de tap av stokker i en skråning, på den annen side - øke risikoen for skade hendene.
   Boots og dens bedre å ha bare som en siste utvei for å leie. Og alt på grunn av skistøvlene avhenger av sikkerhet, komfort, og til slutt - suksess i skøyting. Så jag når du velger sko i det hele tatt ut av sted. Ta deg tid til å rådføre seg med instruktører og erfarne skiløpere peremiryayte i butikkene noen få par. Passende sko skal passe sikkert omringe benet og foten og festet til beinet, men det betyr ikke knuse og ikke forårsake ubehag. Produserte modeller av forskjellige stiler og typer festeanordninger, men i alle fall, gni bena eller telipannya skoen på foten uakseptabelt.
   Klær. Denne beskyttelse mot kulde og vind, og hvordan du ser stilig og skiller seg ut i bakkene. Derfor, valg av kostyme er de samme for både nybegynnere og erfarne skiløpere. Men først betale oppmerksomhet først og fremst på utseende (klipp, farge), og den andre - til isolasjon og vannavvisende materiale. Og den første og den andre, selvfølgelig, spiller en rolle. Jakke, bukser eller dress skreddersydd for skiløpere vanligvis smalere enn for snowboardere - som hastigheten på deres bevegelse over og dermed luftmotstanden bør være mindre. Men sittende modeller fortsatt uønsket, kvele de bevegelser, spesielt i utdanning.
   Moderne ski klær sydd fra high-tech membran vev, grad av beskyttelse mot kulde som indikerer tallverdier. Fokus på temperaturen i området der du planlegger å sykle for å holde varmen, men ikke zaparytsya i sterkt sol på toppen. Også, ikke glem å ha under en jakke. Vanligvis er det laget av myk fleece og gir ekstra komfort og varme. For de kaldeste periodene bør hamstre og undertøy under hans eller fleece skjorter, eller direkte under jakke og bukse. Lagdeling - er praktisk og praktisk for ekstra klær om nødvendig, kan fjernes og ekstra luftlag sørger for god ventilasjon og varmebeskyttelse kroppen.
  Som ski?

   Hansker. Det er viktig og fôr og sømmer og materialoverflaten. Varmere hansker - jo bedre. Jo bedre de gir vedlikeholds pinner - jo bedre. Men det viktigste er at de ikke fryser fingertuppene, og snøen og vannet ikke kommer inn. Velg derfor hansker med tykt stoff, med ekstra sydd applikasjon og lær, med et godt feste på håndleddet og ganske lang. Alle disse alternativene vil du sette pris på mens du sykler og angre hvis ubetydelig dem. Finn hansker, matchende farge til klær - ikke noe problem.
   Hjelm. Han likte ikke alle skiløpere, uansett erfaring og ferdighetsnivå. I tilfelle av hjelm anses sannsynlig andre hensyn: sin letthet, størrelse og type skråningen. Hvis du må kjøre rundt trær, er det best å bruke hjelm. Ellers kan du gjøre uten den, men da lærer godt gruppert, og det er bedre å ikke falle. Barn trenger å bruke hjelm i administrasjonen av noen skianlegg, voksne kan melde deg ut av hjelmen på egen risiko og ta ansvar for konsekvensene.
   Andre elementer av utstyr, Som inkluderer sokker, undertøy og kalles cap. Sokker bør være høy (opp til golf) ikke zsovuvalys og ikke forville seg i sko. Åpenbart gjorde elastisk og tett, dvs. ganske varm, stram ben og ikke forstyrre blodsirkulasjonen. Du kan selv bære to sokker, så gjør noen skiløpere. Som for ullundertøy, varierer det graden zihrivu og valget avhenger i stor grad på resten av dine ski klær. Men cap - er en annen historie. Hvis du ri uten hjelm - ta mer varme slått opp ekstra fleece og lukker ørene. Under hjelm cap kan være tynnere å komfortabelt plassert. Men i alle fall, bør en ski cap beskyttes mot trekk og sikkert hold hodet.
   Tilbehør : Briller, masker, tørker dem og andre pyntegjenstander skiløper. Briller eller maske - valget er ikke lett. Solbriller beskytte mot blendende sollys. Men i hverdagen hvis man bruker korrigerende briller med dioptrier, kan de brukes under masken. Den beskytter ansiktet av sjokk og snø i løpet av høsten, og kan også være farget og / eller fargede linser hjelpe i form av bestemte gruve belysning. Omsorg for ski optikk må være veldig nøye med spesielle våtservietter, for ikke å skade dekselet glass og unngå riper.
   Alle disse detaljene er avgjørende for sikkerhet og suksess for fremtiden skiløper. For fjellside - ikke bare snødekt terreng, er det ganske farlig skråning å bo, enn si ride som ikke er lett uten riktige klær. Selv starte en tur du ikke vil fungere, hvis bena ikke vil være hensiktsmessig skisko og Body - komfortable og varme klær. Men utvalget og kjøp / leie av klær og utstyr - det er ikke bare ski, men selv ikke de første trinnene i læring. Ikke nøl med starten av klassene til trening så snart som mulig gitt resultater, og du begynte å nyte turen.
   Hvordan lære ski
   Selvfølgelig, den sikreste veien til dette målet - er å bruke tjenestene til en profesjonell instruktør, som i teorien og i praksis vil vise deg de nødvendige ferdigheter. Det er fornuftig å ta minst et par innledende leksjoner til du føler deg trygg. Men mange nybegynnere foretrekker å lære av sine mer erfarne venner. Vel, dette er også akseptabelt alternativ - forutsatt at din venn er klar til uselvisk lære deg å rote med deg i bakkene ski egne tap og ta ansvar for din egen sikkerhet. For sin del, du kan tune psykisk, være forberedt på å lydig etterkomme alle instrukser og holder seg til følgende sekvens av handlinger:
  1.  Ta på skiene. For å gjøre dette, setter monterings toe sko og plassere den på anviste steder, "hodet" vedlegg. Deretter uprites hæl. Hvis du føler og hører et klikk - så alt er gjort riktig, støvelen på plass og sikkert. På de profesjonelle skiløpere slang kalles "vstehyvanye."
    Ta en pinne. For å gjøre dette, legger hendene i loop og ta tak i håndtakene med håndflatene. Sørg for at albuene er bøyd i 90 grader. Hvis lengden av de pinner som er valgt på riktig måte, så vil det skje automatisk.
    Ta rack. Sett føttene parallelt, litt lene seg fremover. Deretter ufrivillig lite bøye dine ankler og knær. For ekstra stabilitet gjør vondt litt utvannet knærne fra hverandre. Ikke press kroppen din for mye, nok til å få deg til å føle din egen tyngdepunkt, og kroppen var i likevekt. Dette er den grunnleggende rack-skiløper - gratulerer, du har allerede mestret!
   Som ski?

    Holde balansen ikke bare i en statisk stilling på ett sted, men i bevegelse. Du kan ta pre-workout og opprettholde en stabil balanse hjemme eller på et hotellrom på et hardt gulv. Ingenting galt med det, fordi du bare må lære å balansere på snøen og i bevegelse.
    Begynne å bevege seg. Når blir vant til vekten av ski og annet utstyr for å sakte venne seg til følelsen av å skli. Det viktigste - å overvinne den psykologiske frykten. Bedre å gjøre det gradvis, krysser hans føtter, så framover litt proyidtesya på hverandre og på ski, posuvaytesya side. Ikke glem å hjelpe seg selv med pinner.
    Venne seg til innstillingen. Riktig innstilling foten bedre lære med en gang, så du trenger ikke lære på nytt. Så begynne å studere klassisk "plog": foten litt innadvendte, og de innvendige kantene på skiene løpe i snøen. De har distribuert hovedvekten din. Ved å justere trykket, så kan du kontrollere hastighet og bevegelsesretning under nedstigningen.
    Gå til skråningen. Det første trinnet du har gjort på en horisontal flate, men ski - det er fortsatt en bevegelse nedover. For å begynne, finne en liten skråning og liten i størrelse. Dette for å stoppe ski for deg selv når du kommer til bunnen av en slak skråning.
    Den første nedstigningen. Stående på bakken, plasserer skibakken over at de ikke sklir. Dette legemet over midjen ekspandere i retning av den fremtidige nedstigningen. Plugg i snøen holder seg til seg selv, rett under bakken og bære på sin kroppsvekt. Basert på en pinne, ta noen små skritt av som utvider mot skibakken. Ski Socks lite sblyzte og fem - spread. Resten piping i snø - generelt, ta den samme grunnleggende holdning, som er godt innøvd på en horisontal flate. Føler balanse, løftestenger fra snø og skotitsya ned til horisontal overflate.
    Lær å bremse ned. Til slutt, når du begynner å ri på lengre bakker, må du stoppe deg selv. Lære dette forhånd gjennom kantene på skiene. Bare på et tidspunkt sterkere fortynnet fem og med stor innsats, klikk på innvendige kanter. Hastigheten på bevegelser umiddelbart falle og begynne bremsing. Å mestre denne teknikken er ikke vanskelig, det kommer lett, selv for nybegynnere.
   Som ski?

    Turn. Slå plog-enkel og typisk utstyr for nybegynnere og profesjonelle. For sin utvikling mens du kjører i en slak skråning klikk på en av ski kanten er sterkere enn den andre. Ved å flytte vekten til den høyre foten shank deg, så start rotere venstre, vice versa. Med økende press svingradius avtar, mens lettelser trykk - øker. Tog som disse manøvrene ikke kommer til deg å automatisme.
    Av og store, er dette grunnleggende teknikker for ridning på ski. Alt annet, inkludert ferdigheter, fart og kompleksiteten av baner - derivater av disse grunnleggende ferdigheter. De kommer med tid, med den erfaring og selvtillit. Det viktigste at du trenger å se først - en studie av riktig teknikk bevegelse som senere måtte korrigere sine irriterende, ubehagelig og til og med livstruende feil. For første gang hele tiden se hans hver bevegelse, gester og holdning. Nyt skjønnheten av det omkringliggende landskapet du har tid, da vil den opplevelsen, men for nå vurdere værforholdene gjør rabatt på din egen trøtthet og helse, og tilstedeværelsen i bakken av andre, mer erfarne og raske, skiløpere.
    Ikke rush å bevege seg så raskt som mulig på bratt og farlig vei. Bedre litt lengre tid å trene på en slak skråning enn å ligge i sengen med en skade som vil flytte lang videreutdanning. Selvfølgelig, ikke forvent det hele tatt uten å falle - det er med alle som er å lære å ri. Men sikkerheten er best unngås, uten å øke antall mulige støt og forstuinger. Være fornuftig, følger reglene for atferd i skråningen Identifisere høflighet til andre. Rozmynaytesya alltid før vi går i skråningen, postupaytesya måte, hvis du ser noen går forbi deg svært raskt. Og så neste sesong vil du mest kompetent forklare til nybegynnere som ski.  
Яндекс.Метрика