Østerrike, Kärnten ferie - vurderinger av turister
 Flyet vårt var ved 05:25 Ærlig talt, jeg liker ikke, og dessuten ingen handyman tidlige bestigninger, og derfor tok den enkleste løsningen - ikke gå til sengs før flyturen.

 Reiser til Østerrike, Kärnten ferie


 Og nå flyvertinner kledd i rød uniform positive (inkludert tights og sko), uttales ettertraktede uttrykket "Buckle up", og da følte jeg at drømmen fortsatt vinner (hvor raskt sovner). Når hodet rørte puten, drømmer fløy ut og fløy vår planet. I drømmeland, for å møte et godt inntrykk.
 Østerrike, Kärnten ferie - vurderinger av turister
 Bare et par timer, og nå wafting duften av kaffe, frokost, rask transplantasjon i Wien, og igjen om bord er det lille flyet for innenlands flyreiser. Ser ut av vinduet, jeg forstår det er fortsatt våken fordi "det ikke skjer i verden." Når vi sakte som lysbilder, synes endringen mektig gigant på linjen foret feltet, fargerik by med pene hus omgitt av fjell slik vakker og slikt fantastisk. Alt er badet i morgensol igjen og kaffe er landing! Klahen-Furth, hjertet av Kärnten.
 Røttene er i Kärnten Celtic rike Noriko. Ca 600 år etter Kristus, den første omtale av beboerne karantanyy, mens saramt ordet som er oversatt som "venn" eller "slektning".

 First Date


 Utrolig stillhet rundt. Luften er klar, frisk og fylt med mange blomster aromaer. Kärnten - landet av tusen sjøer, som ligger sør for Alpene, er det også kjent som Nordens riviera Østerrike. 1270 vannforekomster, inkludert 44 vakre innsjøer. Hver har sin egen unike karakter. Kun 60 km fra Klagenfurt, bare 60 km beundre spektakulær utsikt, og du får en meget respektabel lake resort Østerrike - Velden byen, som ligger på vestsiden av den berømte innsjøen i de østerrikske Alpene (ferie i Alpene) - Wörthersee, på en høyde på 485 m over havnivå. Her, på stranden, i skyggen av grønt, er et koselig og vennlig hotell. En gang i rommet hans, så husk at ganske tidlig på morgenen, og min drøm fortsetter. Men fra balkongen visningen åpen alpinbakker, voll og innsjøen, store og blå, en blå, som om noen hadde blandet maling forberedt på himmelen, og ikke utvanne dem, og så han helte tykk.
 Østerrike, Kärnten ferie - vurderinger av turister
 Jeg bestemmer meg for å fortsette å sove i land etter denne forførende okunus i kjølig blått. Innsjø og fjell skjønt, men ganske varmt. I høysesongen reservoaret i Kärnten varmet til 28 C. Vannet er rent og klart, det er fullt mulig å drikke. Osvizhyvshys og behagelig å sitte på en lounge stol, ser så langt svaiende liten båt som solens stråler trenger gjennom fjelltoppene, og som reflekterte skyer flyter over sjøen, som om beundrer seg i overflaten, skjønte jeg at dette ikke var en drøm, det er bare et eventyr. En av dem, de vakre prinsesser, slott, drager og veivisere bra (jeg senere lært at symbolet på Klagenfurt er en drage, en stor stein statue som pryder det sentrale torget i byen). Føler meg som en prinsesse er veldig enkelt, de siste tvil sådd store støyende metropol, oppløse umiddelbart. For eksempel, som ligger rett på den lille telt med en delikat massasjebenk, som tilbyr noen av de mange prosedyrer. Men hvis du vil ha et komplett utvalg av kosmetisk omsorg, eiendommens tilbud og skjønnhetssalong, og ulike badstuer. Også eksperter på bidra til å gjøre deg en individuell Ayur - Vedic recovery program og forsyning. 
 Men selv om du er i denne regionen, er du ozdoravlyvaetes. Kärnten tilbyr unik i sitt slag innsjø velvære. Internasjonale studier har vist at velvære assosiert med rekreasjon på sjøen, forbedrer søvn og generell helse. En annen studie fant at Alpine Wellness - aktivt opphold i kontrast klima - fremmer vekttap og senker blodtrykket. Er ikke livet prinsesse, bare gå og nyte naturen, og dermed harnishaty?! Nærmeste naboer Kärnten - Italia og Slovenia, bare to timer med bil blant vakre landskap, romantisk middag i Venezia - en realitet.

Østerrike, Kärnten ferie - vurderinger av turister
 Dating i måneskinn


 De som fortsatt tviler og som trenger flere attributter som tilhører adelen, forventer banken Wörthersee vakre renessanseslott. Hans historie begynner med 1603. Nå i sin vegger hotell av Chapel. Den perfekte kombinasjon av historie og modernitet, en ny fløy, som legger ytterligere 66-39 rom og suiter i det historiske, ikke prøver å late som bygge forgagne tider, og gir klart uttrykk arkitektoniske trender i XXI århundre. Her ligger en av de beste europeiske spa-sentre. Ifølge terapeut Anne Hauptman, kunder hvile på en unik metode utviklet vurderer månefaser. En viktig balanse mellom kropp og sjel, harmoni med naturen. Ferie begynner med en spesiell meditasjon (velvære klubber), korrelert med månefaser og slutter å ta homeopatiske ekstrakter som støtter arbeidet til de organer og prosesser som foregår i kroppen. Her prinsesse du, dronning du her!

 Østerrike, Kärnten ferie - vurderinger av turister


 Med Carinthian kort (KAV1MTEV SAVYU) eventyr vil være enda bedre alle føderale land vil være for deg verdens største fornøyelsespark. Kjøper den, får du rabatter på et stort antall ekskursjoner og kan dra nytte av gratis rederier og taubaner. Mange hoteller tilbyr det gratis for varigheten av oppholdet.

 Forelsket! Anmeldelser av turister


 Ferier i Kärnten ender solsenger og spa-behandlinger, snarere det er bare begynnelsen. Fordi ingen av historiene har ikke vært uten problemer, jeg liker en ekte prinsesse drømt om møte med Prince, men som en moderne jente gikk på sin søken i seg selv. Og hvor du skal lete, om ikke i den gamle middelalderslott? Heller ikke å være i veldig gjenkjennelig barndom slottet Hohoster? Det er dette slottet inspirerte Walt Disney Studio kunstnere når lage animerte bilder magiske palasser. Den første posten av slottet tilhører 86 år. Ifølge legenden, han ga aldri fienden. Du satser! For å få til det, må vi overvinne festningen gate 14.
 Nå steinmurer, selvfølgelig, er ikke i fare, ikke for å forsvare noen, og eieren av slottet gjestfrie og smilende mennesker. Ikke en prins, men den virkelige Baron. Møtte ved foten av fjellet, tok han oss gjennom alle hindringer som på det tidspunktet ingen stoppet hæren. Økningen var ikke vanskelig, spesielt som dagen var solrik og åpen typer er fantastisk. På den måten har vi sett i smia, der han Smidde og Baron kniv. Han pryder nå mitt kjøkken og minner om at fortsatt det var ikke en drøm, men veldig lik.
 Selvfølgelig, min tur var en stor interesse, og en vakker foss, og den lengste hengebroen i Europa, riding taubanen langs den, og bymuseet av kunstnere Gmünd overraskelse. En egen artikkel bør vie mat av Kärnten. Alle inntrykkene teller ikke, bare samle kofferten og gå se på det samme. Jeg er sikker på at du vil ønske igjen og igjen for å gå tilbake til Østerrike, for å hvile i Kärnten. Dette gjennomgang turister kom til meg av disse sjarmerende fantastiske steder. Jeg har veldig lyst til å dra dit igjen!  
 lukke denne våren - tid for oppvåkning av naturen etter en lang vinterdvale. Men før vi begynner må du spirende tulipaner og syngende fugler vil overleve under tiner, slaps og store vanndammer. Etter en lang vinter, så ønsker å behandle deg selv og din kjære noe virkelig hyggelig og gledelig. Så hvorfor ikke ta en tur? Det er nå mulig å lage en minnerik tur. Fantastisk tur vil bli en realitet fordi våren har en rekke fordeler sammenlignet med resten i andre årstider.
 Dersom mars været i Russland er langt fra våren, hvorfor ikke erstatte din vanlige landskapet utenfor vinduet på den vakre sjøen og palmer? I april og mai, som i mange land begynner festivaler og helligdager som gir turistene en uforglemmelig opplevelse.
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 En annen grunn til at resten skal gå til våren - et relativt lite antall turister i skianlegg. Det er derfor mange søker ferie i løpet av våren.
 Ikke minst i valg av skuespill og monetære spørsmål. I mars og april, er prisene for turer bare "varmet opp". I mai kan de være litt høyere, men i alle fall ikke kan sammenlignes med prisene for ferie i juli og august. Du egentlig lagre budsjettet, hvis du likevel velger å gå på en tur til våren.

 Hvor du skal gå til våren resten?

 Thailand
 Fordi i dette landet er toruvaly spore våre turoperatører melding med det ganske godt etablert, og et fly fra Moskva er omtrent ni timer. Det er derfor de av oss som liker eksotiske velge Thailand. Hvorfor er dette landet tiltrekker seg turister og bør gå her i løpet av våren?
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Svare på det siste spørsmålet, bare si: mer enn verdt det! På grunn av det faktum at landet har en stor lengde fra nord til sør, selv om en av sine regioner, men du må få inn den beste årstiden å reise. Og, i tillegg gir velutviklet turist infrastruktur alt man kan ønske. En hær av underholdning er tilgjengelig for besøkende.
 En annen grunn til å besøke Thailand er at det er en eksklusiv utvikling av medisin. Helsefremmende turer i Thailand er ikke lenger en sjeldenhet, som mange av våre medborgere har opplevd mirakler berømte Thai medisin. Ta den berømte thaimassasje eller avslappende SPA-prosedyrer - all sjarmen til denne virkelig kongelig resten kan du føle deg ved å gå til Thailand.
 Ikke minst når du velger Thailand som et destinasjonspunkt skuespill og at russiske borgere trenger ikke å åpne et visum. Men den ukrainske i denne forbindelse er mindre heldig: visum vil fortsatt ha åpent. Dette er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast.

Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Forenkler besøk i Thailand, og at det ikke trenger å gjøre noen obligatoriske vaksinasjoner. På egen hånd, men du kan bli vaksinert mot ADS-M, japansk encefalitt og noen andre sykdommer.
 Som for prisene som tilbys av turoperatører i løpet av våren 2014 er ca 2290 dollar kan du slappe av i Pattaya et tre-stjerners hotell i dobbeltrom med et barn. Selvfølgelig vil for alle områder av Thailand variere.

 Italia
 For de som foretrekker til Europa, kan jeg foreslå en ferie i Italia. Våren dette landet er virkelig fantastisk. Appetittvekkende italiensk temperament vil ikke la noen likegyldige, og mildt klima, vakre landskap og attraksjoner erobre og gjøre deg forelsket i Italia for livet!
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Tjeneste av hotellene vil tilfredsstille selv de mest bortskjemte gjester. Utmerket luft og bakketransport mellom vårt land og Italia gir komfort og sikkerhet på veien. Vel sjarmerende feriestedene i landet kjent i utlandet. Det eneste du bør ta hensyn, kommer til Italia - er dens vær. I mars, kan det være ganske uforutsigbar. Som for temperatur i mars temperaturen kan være 115-19 grader i april - mai 14 til 21 - 18 til 24 grader over null.
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Som for de dokumentene som du kan få til Italia, er alt ganske enkel: Italia er et Schengen-sonen, så hvis du har et Schengen-visum enklere tilgang til landet. Prisene på ferie i Italia våren kan være svært forskjellig, avhengig av regionen, "stjerne" hotell og andre faktorer. I en gjennomsnittlig uke i fire-stjerners hotellet kan du slappe av for 22-25000.

 Egypt
 Country pyramider og faraoer tiltrekker våre borgere av flere grunner. Første fly tar litt tid (4-5 timer fra Moskva), og for det andre, været er nesten alltid perfekt for ferier, for det tredje, prisene for ferie i Egypt er demokratisk. Slappe av her i løpet av våren - en vinn-vinn. På den tiden når vennene dine blir etterlatt vil kutatysya i jakker og skjerf, kan du ta en svømmetur i det lokale bassenget under genial solen.
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Vårvær i Egypt er ikke så ødeleggende som sommeren. Dette vil gi deg muligheten til ikke bare å bade og sole seg, men også gå på turer, som er lettere å bære på den kjølige sesongen. Selv om det ikke er kult å bli kalt i mars temperaturen når 24 mai - 28 grader over null. I mars og april været kan være variabel, og tidlig på våren sandstormer forekomme her. Mai er den mest egnet for rekreasjon.

 Egypt er flott for ferier med barn. Du har interessante anymatorskye programmer som ikke vil la litt lei reisende.
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Som for visum, er det flere funksjoner. Hvis du kommer til å gå til Sharm el-Sheikh, der skal bo 15 dager og vil ikke forlate Sinai-halvøya, er visum ikke nødvendig. Hvis planene er andre alpinanlegg har å ta vare på visum.
 Priser i egyptiske hoteller på lojal eksempel kan mars familie med barn trekke seg komfortable rom i Hurghada rundt 2500-4000 rubler per natt. Vaksinasjoner for reiser til Egypt er ikke nødvendig.

 Czech
 Turer i Den tsjekkiske republikk ble nylig en av de mest populære av flere grunner: flight eller avtopoezdka tar ikke lang tid, høy service, et stort kulturprogram. Landet er i Schengen-sonen, så allmektig visum vil være din hjelper. Været her er ikke så forskjellig fra det kjente til ns, så trenger ikke å bruke energi for akklimatisering.
 Og resten av Tsjekkia i løpet av våren - en nytelse! Temperaturen i mars er 8-15 grader, og i mai er ca + 20-25. Bedøvende aromaer av blomstrende hager, mange parker og hager gi deg en følelse av glede og feiring. I tillegg, i mai er det den berømte festivalen "Praha-våren".

Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 En annen fin detalj våren ferie - en mulighet til å gå på ski, fordi i begynnelsen av våren i fjellet fortsatt snø.
 Familiar Tsjekkia og velværeturer. Du kan ikke bare slappe av, men også patch knust helse. Sanatorium-området i Karlovy Vary og andre skianlegg vil hjelpe deg med dette.

 Spania
 Ferie i Spania i løpet av våren - sann lykke. Sol og milde natur våkner opp - hjelpe nyte ferien på kysten. For elskere av gamle Spania tilbyr en rekke monumenter og elegante arkitektur elskere vil sette pris på denne fargerike flamenco dans og kan også prøve deg på det. Her er alt som man kan drømme.
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 I mars kan du tilbringe en ferie, besøke mange attraksjoner. I tillegg begynner denne måneden de tradisjonelle karneval - som Las Fallas i Valencia. I april kommer tid til å besøke på dette tidspunktet nemnogolyudno stranden. Men mai vil gi deg lyse farger, bade i sjøen og en kontinuerlig feiring!
 Spania er i Schengen-sonen, slik at du gjettet det, ikke kan gjøre uten et Schengen-visum. Som for priser på ferie, er de svært forskjellige. Levekostnadene avhenger av regionen der du har tenkt å gå.

 Østerrike
 Velge en ferie i hjertet av Europa (nemlig den såkalte østerrikske) våren, får du den åpenbare fordeler. Først, kan dette være et godt tidspunkt for å lagre kupong. Sekund, er været i vårmånedene hyggelig nok. Til slutt, for det tredje, på dette tidspunktet er det ikke mange turister.
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Østerrike optimal for de som foretrekker en kulturell ferie. Mange nettsteder, som er full av landet, vil tilfredsstille elskere av kunst og antikviteter. I tillegg vil en hyggelig tur være for vinelskere, som kan gå til "Wine Route". Mange fester og festivaler arrangeres her i løpet av våren, vil glede deg og gi nye opplevelser. Men de pittoreske bakkene i Alpene gi plass for ski i mars og naturskjønne turstier i april og mai.
 Vær tidlig på våren kan være kjølig og regnfull. Men jo nærmere May er, desto bedre blir det. I mars i Wien termometeret viser ca 10 grader over null i april - 16 May - 22 grader. Som de fleste europeiske land å reise til Østerrike må du ta vare på et Schengen-visum.


 Bulgaria
 Ferierer i Bulgaria på våren - det hyggelig og økonomisk. Prisene for tillatelser har ennå ikke vokst, men været kan ha ta solfylte dager og blomstrende hager, så våren er optimal for fotturer og utflukter til kulturelle steder. Oppmerksomhet ski og snowboard bakker er snø som kan ligge til mai.
 Bulgaria har en meget gunstig geografisk posisjon, og som et resultat - rik natur. Det er endeløse vidder og fjell, myke åser og tett skog, dype elver og selvfølgelig havet. Hvis bade i det for tidlig på våren, og deretter gå rundt prisgitt andre og naturen kan på dette tidspunktet.
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Bulgaria kan skilte med en ganske mildt klima. Vårvær er hyggelig og ikke utmattende, på ca + 15-17.

 Bulgaria har ennå ikke sluttet seg til Schengen-sonen, som sendes til landet vil trenge å utstede ordinære turistvisum - Schengen visum vil ikke hjelpe.

 Frankrike
 Når de sendes til et land i kjærlighet, om ikke i den mest romantiske tiden av året - våren!? Se Eiffeltårnet, gå langs senger av blomstrende tulipaner, besøke det berømte filmfestivalen i Cannes og Theater Festival i Avignon, se i Nice og Provence eller dra til fjells - hva kan bli bedre?
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Været i Frankrike i løpet av våren og en lang tur. Det er dusj, så husk å ta med en paraply. Selvfølgelig, i ulike regioner, det vil ikke være den samme: for eksempel i Paris mars 7 være mens i Saint Tropez 11. Men uansett hvor du slapp Spring Frankrike kan ikke erobre du ikke gjør det, faller du forelsket i denne lette skjønnheten en gang for alle!

 Prisene for turer til Frankrike kan variere fra svært beskjedne økonomi alternativ til luksus luksus.

 Vietnam
 Spring å gå til Vietnam? - Hvorfor ikke! Først på dette tidspunktet det kunne svømme i det blå havet. Dernest våren - en tid da det er mange helligdager. For eksempel i mars holdes Lonhtonh bonde fest, og i april - Huatao seremonien. Som for været i løpet av vårmånedene i mars og mai 25 er temperaturen stiger til 35 grader over null.
 Tilgang til russerne i landet er ganske enkelt: visum for å hvile 15 dager er nødvendig. Dette forenkler sterkt papirene. Fly fra Moskva tar ca ni timer. En annen "lett" del av ferie: ingen obligatoriske vaksinasjoner for din ferie i Vietnam ikke trenger.
Hvor å gå våren i utlandet i 2014?
 Prisene på ferie i vårmånedene kan være forskjellig. For eksempel, hvis du reiser til strandområdene mars tre-stjerners hotell i en familie på to personer kan slappe av for 66-70000.

 Nyt ferien ønsker online magasin Vse-Sekrety.ru! Og forresten, hvis du har noen alternativer for våren ferie, du kan dele dem i kommentarfeltet, forteller om sine erfaringer med hvile i et gitt land.
Яндекс.Метрика