Lange øyevipper - drømmen om hver jente. Kostnad varsel om at i dag er umulig øyevipper hjemme. Selv om prosedyren er komplisert nok kapasitet, er det realistisk å mestre selv. Hvis øyenvippe inne tar omtrent to timer, vil hjem trenger å bruke mye mer tid.
Øyenvippe Extensions hjemme - teknologi og funksjoner

 Hva er teknologien kapasitet?


 Det er flere måter å holde fast vippene.
 Ifølge japansk teknologi forlengelse utføres Stick holde seg til det grunnleggende virke øyevipper.
 Det er også en måte å merke bunter av flimmerhårene i antall 2-5 stykker. Denne økningen bør gjøres av spesialister som kreves tilstrekkelig erfaring og overholdelse av nøyaktighet. Ulik linje og uforsiktig bonding flimmerhårene kan ødelegge hele ytelse.

 Hva du trenger å gjøre øyenvippe utvidelser?


 Viktigst, slik det kreves øyevipper hjemme - er tålmodighet og tid.
 For selv øyevipper trenger å kjøpe spesielle materialer. Først av alt, de har forskjellige høy kvalitet, noe som betyr at du må velge en høyere pris. Ved å kjøpe billige materialer, i stedet for meninger om hvordan å feste vippene, vil du søke løsninger på problemer som oppstår som et resultat av dårlig kvalitet materiale.
Øyenvippe Extensions hjemme - teknologi og funksjoner

 Så for øyenvippe behov:
 •  Kunstige øyevipper.
   Du kan velge enkelt vippene eller bunter - som mer.

 •  Spesial hypoallergenic lim øyevipper.
   Dette limet kan være gjennomsiktig og usynlig, eller svart, skaper en simulering eyeliner.

 •  Tilstedeværelsen av speil og pinsett hendig.

 •  Hvordan øyenvippe


   Uansett hva du velger - bygge en eller øyevipper bjelker til selv øyevipper er vanskelig - slik nitidig arbeid krever deltakelse av en annen person. Du kan gjøre dette sammen med kjæresten - alt arbeid øyevipper hun ville utføre.
   Først av alt må du fjerne øyesminke. Ved hjelp av en spesiell avfetting komposisjon øyelokkene.
   Åpne forsiktig pakke med øyevipper og undersøke innholdet. Øyevipper forskjellig lengde kan limes liten puchochkamy eller ligge på en tråd. Nå må vi lukke øynene og slappe av. Vi trenger for å sikre fullstendig immobilitet tallet og helt stole på venninnen.
  Øyenvippe Extensions hjemme - teknologi og funksjoner

   Med øyenvippe omsorg er svært viktig.
   Pinsett tatt en haug med øyevipper og senkes ned i limet. Deretter strålen stiger til øvre øyelokk og med maksimal nøyaktighet limt til reelle vippene. Start fra det ytre hjørnet av øyet, og deretter gradvis beveger seg mot nesen.
   Åpne øynene dine kan etter alle øyevipper stakk.
   Riktig kapasitet vil gjøre dine øyne vakre og uttrykksfulle innrammet av lange, tykke vipper.

   Omsorg for kunstige øyevipper


   Før du bestemmer deg for øyevipper, må du lære reglene for omsorg. Kanskje deres kompleksitet vil lede deg til å tro at du kan gjøre akkurat blekk. Omsorg for kunstige øyevipper samme, uavhengig av øyevipper limt på ett eller bjelker. Kunstige øyevipper ikke krever spesiell omsorg, men pålegge noen restriksjoner på sedvanlig handlinger og bevegelser.
  Øyenvippe Extensions hjemme - teknologi og funksjoner

   Hvis du ikke endret sin beslutning om behovet for å bygge, følgende tips for deg:
 •  Fiendtlige falske øyevipper - en felles matolje. Hvis du har et ønske om å kvitte seg med kunstige øyevipper nok om natten for å smøre øyelokkene vegetabilsk olje - øyevipper faller av.

 •  Kunstige øyevipper kontraindisert bruk av fet krem ​​skygge.

 •  Aldri gni øynene: når vasking bør nøye berøre noensinne.

 •  Du trenger ikke å bruke sminke - kunstige øyevipper og vakker uten.

 •  Søvn kan bare være på siden eller på ryggen. Clash of the person med en pute forårsaker tap av halve vippene. Denne skjønnheten kan fortsette å lage fra bunnen av.

 •  Kunstige øyevipper resirkulert og de trenger ikke å vinke - det vil også bruke nye tap av flimmerhårene.

 •  Til kontra kunstige øyevipper?


   Som med alle prosedyrer, som brukes for kjemiske produkter og kunstige materialer, har øyenvippe noen kontraindikasjoner. Disse kontraindikasjoner er:
 •  predisposisjon for allergier av alle arter;

 •  tendens til konjunktivitt;

 •  idiosynkrasier materialer for å bygge (eller øyenvippe lim)

 •  egne styrker og øyevipper faller ut;

 •  tørr hud for alltid uforenlig med kunstige øyevipper: øyevipper redd oljer og essensielle fettsyrer hudkrem.
 •  Rensing kroppen for giftstoffer som hoper seg opp i kroppen vår gjennom hele livet, er begynnelsen på veien til å anskaffe helse. En av de stadier av utvinning er å rense tykktarmen.
  Rensing kroppen for giftstoffer - sunnere kropp!

   Den vanligste måten er med klyster. Bruken er ganske effektiv og gir gode resultater. Imidlertid er metoden for rensing av klyster har noen ulemper. Først, få klarer å utføre denne prosedyren på egen hånd, selv om det er ganske enkelt. I tillegg er behandling med klyster krever en betydelig mengde tid, nesten all den ukentlige rutinen bør ta hensyn til driften. Vekt ulemper som kommer fra rengjøring klyster, gjør denne metoden ikke er den beste i forhold til andre metoder. Rensing kroppen for giftstoffer kan gjøres mer akseptable metoder, ikke krenker vanlig regime.
   De mest enkle prosedyrer rense kroppen er å bruke til dette formålet konvensjonell mat - vannmelon, yoghurt, eplejuice eller annet. Slik rensing kan utføres nesten hele mitt liv, fordi de ikke krever mye oppmerksomhet, har de ikke trenger å bruke ekstra tid og innsats. Dette rensing prosedyren utføres ved hjelp av konvensjonell mat, passe perfekt inn i ethvert daglig rutine og er populære i moderne yrkesaktive kvinner.
  Rensing kroppen for giftstoffer - sunnere kropp!

   Imidlertid ikke disse rensing prosedyre lover ikke umiddelbare resultater, for å oppnå det er nesten en uke. Jo mer man de nødvendige produkter, jo bedre blir resultatet. Vi anbefaler dette rengjøring gjort innen en måned eller to - til tross for den lange perioden, vil du ikke føle ubehag fordi slike prosedyrer ikke påvirker den vanlige rutinen.
   Rensing kroppen for giftstoffer som kan gjøres på følgende måter: ved hjelp av kli, epler eller juice, yoghurt eller urteteer, salat av rå grønnsaker, ris eller klyster. Lære om hver eneste detalj, kan du velge hvilken metode er mer hensiktsmessig.
   Bran kalt - blandet med mel grove partikler stramt korn skall. Kli inneholder en masse av fiber eller cellulosefibre (som danner veggene i planteceller).

   Som prosessen med purgation kli?


   En av egenskapene til kli er at når det blandes med væsken de inneholder fiber sveller, noe som øker i volum. På grunn av dannelsen i tarmen som et resultat av løs avføring, noe som har ført til press på tarmveggen på grunn av prosessen med avføring. Bile handling kutt også føre til stolen.
  Rensing kroppen for giftstoffer - sunnere kropp!

   Hovne fiber fremmer utskillelsen av kolesterol fra tarmen, salter av tungmetaller, radionuklider forfall produkter av næringsstoffer. Dette mnohoэlementnoe rengjøring gunstig innvirkning på kroppen, forbedrer helsen.
   En slags "bivirkning" av denne kroppen rensing kan bli kalt til å del med mulighet for å være overvektig - det krever ikke utmattende atletisk trening eller noen dietter.
   Å rense kroppen bør reserveres kli. Store finanskostnader er ikke nødvendig. Kli tilgjengelig over disk i dagligvarebutikker, avdelinger av produkter for sunn mat, dagligvarer og brød. Noen ganger kan du finne kli, tonet bete eller gulrot juice eller komprimert til kuler eller klumper.
   Innen en måned, kli tatt tre ganger om dagen for en fjerdedel av en time før måltider: 2 ss. ss kli skylt ned med et glass eller to med vann. Hvis du vil, kan du ikke drikke vann og juice eller usøtet svak te. I denne prosedyren, ingenting annet å gjøre. Derfor normal livsstil kli - ikke et hinder, kan du fortsette normale klasser, arbeid eller ha det gøy, er det vanlig mat og drikke noen drinker.
   Dette enkle programmet kan du gjøre kutt i arbeidslivet: et par spiseskjeer med kli, be om vann eller ustabil te, før lunsjpausen - du kan spise.
   Obligatorisk betingelse for denne prosedyren er bruken av rent vann. Sin ulempe negere hele poenget med prosedyren, fordi fiber fiber svelle bare gitt vann absorbert.
  Rensing kroppen for giftstoffer - sunnere kropp!

   Får rengjøringsprosedyrer kli, er det viktig å ikke overdrive det. I dette tilfellet er den ideen at større er bedre, er det ikke hensiktsmessig, men snarere tvert imot. Det er ikke anbefalt å spise per dag over seks spiseskjeer med kli, ellers vil du ha en konstant følelse av tyngde i magen og vil lide av økt gassproduksjon.
   Hyppigheten av prosedyrer avhengig av din vilje. Vi anbefaler at du rengjør kli tilbringe en måned hvert år.
   Det er en annen måte for deg å opprettholde renheten av tarmen. Du kan hele tiden ta hver morgen to spiseskjeer - Cuts vil alltid feie av tarm alle unødvendige stoffer tette det.

  Rensing kroppen for giftstoffer - sunnere kropp!
  Яндекс.Метрика